Zo speelde ik op mijn Iphone regelmatig het spelletje tempel runner. Een makkelijke game waarbij je een soort van Indiana Jones zo ver mogelijk moet laten rennen. Tijdens het rennen zijn er natuurlijk allerlei obstakels. Je kan over een boomstronk struikelen, over afgebrokkelde stenen in de afgrond vallen, door brandende toortsen in vuur en vlam worden gezet en ga zo nog maar even door. Bij deze handige game die op je telefoon te spelen is, verzamel je allerlei gouden muntstukken. Met die muntstukken kun je uiteindelijk allerlei gadgets kopen.temple runner

Ook is er de mogelijkheid tot Free Spins. Wanneer je dan een ronde hebt gespeeld en je bent bijvoorbeeld af omdat je in de afgrond bent gevallen, mag je nog aan de slag met Free Spins. Ook bij deze optie kun je geld, oftewel gouden munten, verzamelen. Die Free Spins vind ik het leukste van het hele verhaal. Daardoor win je toch nog een levenselixer of vleugels zodat je het net wat langer kan uithouden. Die Free Spins komen in veel games voor en niet alleen maar bij Tempel Runner. Zo heb ik ook Free Spins gezien bij diamant crush en volgens mij ook bij Candy crush. Bijna bij ieder spel komt er wel een Free Spins voor. Dat is natuurlijk ook een handige marketingstrategie, want je hebt het gevoel dat ook jij best veel gamegeld kan verdienen. In werkelijkheid leveren die Free Spins natuurlijk maar een schijntje op. Die Free Spins zien er vaak zo leuk uit dat je daarna wel wil gaan betalen voor de spins. Dan zijn het uiteraard geen Free Spins meer. En daar wordt natuurlijk het geld verdiend. Jij wil je karakter zoveel mogelijkheden geven, dat je ervoor gaat betalen. De Free Spins geven geen voldoening meer en jij gaat gewoon een stapje verder. Slim bedacht van de makers, die Free Spins!

Aan een app als tempel runner is ook geen leeftijd gebonden. Jong en oud, iedereen gaat ervoor. Natuurlijk zijn jongeren wel gevoeliger voor aankopen na het spelen van een aantal Free Spins.

Lees hier meer over Unibet…